6944573320 Αθανασίου Διάκου 69, Αμαλιάδα dalipai85@gmail.com

 

Κεραμοσκεπές - Ξύλινες Στέγες

Έντυ Νταλιπάη | Κεραμοσκεπές - Στέγες - Πατώματα - Υδρορροές Αμαλιάδα


 

Η κεραμοσκεπή εκτός από ομορφιά σε ένα κτίριο προτιμάτε γιατί είναι αδιαπέραστη από το νερό και παρουσιάζει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ακτινοβολίας και εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτελώντας εδώ και αιώνες ένα παραδοσιακό τρόπο στέγασης.

Η εταιρεία μας “Κεραμοσκεπές Έντυ Νταλιπάη” η οποία εδρεύει Αθανασίου Δικάκου 69 στην Αμαλιάδα Ηλείας, έχοντας εμπειρία 15 και περισσότερων χρόνων στο χώρο των κατασκευών για κεραμοσκεπές, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κεραμοσκεπών κάθε τύπου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκκλησίες κ.α. σε όλη την Αμαλιάδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Κατασκευάζουμε ξύλινες στέγες, κεραμοσκεπές, σκεπές, σοφίτες μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων.

Για την κατασκευή κεραμοσκεπών χρησιμοποιούμε παντός είδους κεραμίδια όπως, γαλλικά, ρωμαϊκά, βυζαντινά, ασφαλτικά κ.α. και την καλύτερη ποιότητα ξύλου.

Με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για την κατάλληλη κατασκευή κεραμοσκεπής για την οικία, το εξοχικό, τον επαγγελματικό χώρο κ.α.

 

Δουλειές μας


Κεραμοσκεπές

 

Ξύλινες Στέγες

 


Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάτε για την ανάπτυξη της εταιρείας μας ολοένα και περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.