6944573320 Αθανασίου Διάκου 69, Αμαλιάδα dalipai85@gmail.com

 

Κεραμοσκεπές Έντυ Νταλιπάη

Κεραμοσκεπές - Στέγες - Πατώματα - Υδρορροές Αμαλιάδα


 

Η εταιρεία μας “Κεραμοσκεπές Έντυ Νταλιπάη” η οποία εδρεύει Αθανασίου Δικάκου 69 στην Αμαλιάδα Ηλείας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των κατασκευών για κεραμοσκεπές, ξύλινες στέγες, πέργκολες, βεράντες, πατώματα και υδρορροές. 

Βασιζόμενοι στην πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου και την επιλογή των κατάλληλων υλικών, προσφέροντας υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας. 

Η εξειδίκευσή μας σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα υλικών, αλλά και την προσεγμένη κατασκευή που θα κρατήσει για χρόνια.

Μπορούμε να αναλάβουμε κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αμαλιάδα αλλά και όλη την  Ελλάδα. 

Η πείρα 15 και περισσότερων χρόνων στο χώρο, οι μοναδικές κατασκευές, η αγάπη για το αντικείμενο και η εντιμότητα, μας κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους τεχνίτες.

Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας μας έως και σήμερα έχουμε κατασκευάσει αμέτρητες κεραμοσκεπές, ξύλινες στέγες, πέργκολες, βεράντες, πατώματα και υδρορροές στην ευρύτερη περιοχής της Αμαλιάδα, άλλα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο οικονομικές τιμές.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και μπορούμε να εγγυηθούμε για τα άριστα αποτελέσματα, στις κατασκευές του δικού σας σπιτιού ή επιχείρησης, στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές!

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά. Έχουμε πραγματοποιήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό έργα στο Marbella Κέρκυρα, Santa Marina Μύκονος, Cavo Tagoo Μύκονο και Σαντορίνη, Grecotel Αρκούδι και πολλά άλλα.

 


Αναλαμβάνουμε και κατασκευάζουμε
με συνέπεια και επαγγελματισμό κεραμοσκεπές, στέγες, ταβάνια, σοφίτες, πέργκολές, βεράντες, στέγαστρα, ειδικές κατασκευές, καθώς και υδρορροές. Στόχος μας είναι η σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας. 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάτε για την ανάπτυξη της εταιρείας μας ολοένα και περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Κεραμοσκεπές Έντυ Νταλιπάη
Κεραμοσκεπές - Στέγες - Πατώματα - Υδρορροές Αμαλιάδα
Αθανασίου Διάκου 69, Αμαλιάδα / Ηλείας
Τηλ: 6944573320